De sportieve afsluiting van seizoen 2018

Dit evenement heeft een open karakter en iedereen van buiten onze vereniging mag ook meedoen.

Traditioneel sluit de WSV Almere Haven het wedstrijdseizoen af met een zeilwedstrijdje naar Pampus.

Deze wedstrijd is dit jaar op zondag 4 november.

Ook dit jaar worden motorboten en platbodems uitgenodigd om gezellig mee te varen.
Eigenlijk zijn er dus twee rondjes Pampus. Die we samen varen.

Voor de motorboten is het een toertocht. Misschien een goede gelegenheid om eens met een ander mee te varen.Om 11:00 uur is er een schippersoverleg, 12:30 start.Deze wedstrijd zal niet aangepast worden omdat dit al jaren een succes is en dus geen aanpassingen behoeft. Dus start nabij de haven, voor de scherpe jachten eerst een klein stuk aan de wind en daarna richting Hollands brug vandaar naar Pampus waarbij zelf bepaald mag worden of er met de klok mee of tegen de klok in gerond wordt. Vervolgens terug naar de Hollandse brug en door naar de finish nabij Almere Haven.

Let wel op dat uw boot niet al voor die tijd wordt ingepland om uit het water te halen.

Deze wedstrijd telt mee voor het clubkampioenschap.

Foto's van 2017

Foto's van 2016