Beste Zeilvrienden,

WSV Almere Haven organiseert dit jaar vier Avondcompetities. Elke competitie heeft een apart klassement waarvan aan het einde van iedere reeks de winnaar bekend wordt gemaakt. Alle vier de Avondcompetities tellen mee voor het Clubkampioenschap van de WSV Almere-Haven.

De competities zijn toegankelijk voor alle zeilers van de verenigingen aan het Gooimeer. Dde wedstrijden zullen de ene week op donderdag en de andere week op dinsdag zijn.

Start avondcompetitie is altijd 19:30 op het Gooimeer.

Data

• Na-zomer Competitie: 6 wedstrijden (21 en 30 augustus / 4,13,18 en 28 september)

Najaars avondcompetitie

Deze reeks bestaat uit 6 wedstrijden. Ook als je een minder fanatiek wedstrijdzeiler bent is het leuk om je in te schrijven omdat we in twee groepen gaan starten en twee klassementen hebben! Een mooie kans om te beginnen en je het wedstrijdzeilen eigen te maken!

De voorjaars avondcompetitie kost €15, - per boot voor leden en begunstigers WSV Almere-Haven en €17,50 voor overige deelnemers.

Definitieve wedstrijdbepalingen Najaars Avondcompetitie zijn de downloaden met deze link: Wedstrijdbepalingen avondcompetitie 2018.

Race 1 - Uitslag

Race 2 - te weinig wind voor tellende uitslag