Beste Zeilvrienden,

WSV Almere Haven organiseert dit jaar vier Avondcompetities. Elke competitie heeft een apart klassement waarvan aan het einde van iedere reeks de winnaar bekend wordt gemaakt. Alle vier de Avondcompetities tellen mee voor het Clubkampioenschap van de WSV Almere-Haven.

De competities zijn toegankelijk voor alle zeilers van de verenigingen aan het Gooimeer. De eerste competitie is de Voorjaars Avondcompetitie. de wedstrijden zullen de ene week op donderdag en de andere week op dinsdag zijn.

Start avondcompetitie is altijd 19:30 op het Gooimeer.

• Voorjaars Avondcompetitie: 8 wedstrijden (19 en 24 april / 3, 8 en 31 mei / 14 en 28 juni /13 juli)
  • Joined Avondcompetiite met Huizen: 4 wedstrijden (22 mei / 5 en 19 juni / 3 juli)
  • Zomeravond Competitie: 4 wedstrijden (24 juli / 2,7 en 16 augustus)
  • Na-zomer Competitie: 6 wedstrijden (21 en 30 augustus / 4,13,18 en 28 september)

Voorjaars avondcompetitie

De voorjaarscompetitie bestaat uit zijn 8x wedstrijden. Aan het eind van die 8 wedstrijd hebben we onze eerste voorjaars kampioen die feestelijk gehuldigd zal worden na de laatste wedstrijd. Deze laatste wedstrijd vindt overigens op een vrijdag plaats om het feestelijk karakter volledig de kans te geven.

Ook als je een minder fanatiek wedstrijdzeiler bent is het leuk om je in te schrijven daar we voortaan in twee groepen gaan starten en twee klassementen hebben! Een mooie kans om te beginnen en je het wedstrijdzeilen eigen te maken!

De voorjaars avondcompetitie kost €20, - per boot voor leden en begunstigers WSV Almere-Haven en €22,50 voor overige deelnemers.

Inschrijven kan door op onderstaande link te klikken:

Inschrijfformulier Voorjaars avondcompetitie

Definitieve wedstrijdbepalingen Voorjaars Avondcompetitie zijn de downloaden met deze link: Wedstrijdbepalingen avondcompetitie 2018.

Informatie over de overige onderdelen Avondcompetitie volgen te zijner tijd op deze website.

1. Voorjaars AC - Race 1
  2. Voorjaars AC - Race 2