Rondom het haventerrein staat een hek. Wanneer het hek gesloten is, kunnen onze leden het hek op afstand openen. Hoe kan het hek geopend worden? 

  1. Bel met uw mobiele telefoon 06 817 659 80
  2. De controle module wordt gebeld.
  3. De controle module herkent uw nummer en hangt direct op.
  4. Het hek zal openen.

Wanneer u het terrein wilt verlaten kunt u tot een meter voor het hek rijden, het hek zal dan automatisch openen.

Vraag en antwoord:

  • Zijn hier telefoonkosten aan verbonden?   Nee, het systeem werkt op nummerherkenning en zal bij herkenning direct de verbinding verbreken en het hek openen.
  • Kunnen we nu het pasje inleveren? Nee dat is niet aan te raden, het pasje heeft u nog nodig voor de toiletruimte en het voetgangers hek.
  • Kan iedereen met dit nummer nu naar binnen? Nee, wanneer het inbellende nummer/toestel niet is geregistreerd in ons systeem zal het hek niet worden geopend.
  • Kunnen er meerdere nummers worden ingesteld? Ja, er bestaat een mogelijkheid om voor uw partner een 2e nummer te registreren. Dit kan via het havenkantoor.
  • Met de uitrijlussen zouden campers zonder te betalen weg kunnen rijden? Nee, want de campers betalen in principe de overnachting vooruit. In verband met de veiligheid is het noodzakelijk dat men altijd van het terrein af kan.

BELANGRIJK is dat het juiste mobiele nummer bij ons bekend is! U kunt bij het havenkantoor uw nummer instellen of aanpassen.

Sluit Menu