Ook deze zomer zullen er weer zeillessen zijn voor onze jonge leden. Op vier zaterdagen kun je weer meevaren in onze Optimistjes om de eerste kneepjes van het zeilen onder de knie te krijgen. Ook als je al wel eerder gevaren hebt, ben je van harte welkom. We kunnen de lessen daarop aanpassen. Extra leuk dit jaar: na het volgen van de vier zaterdaglessen kun je het CWO diploma halen! (dat hoeft niet, maar is wel leuk natuurlijk)

Het examen voor het CWO erkend diploma  zal aan het einde van de cursus worden afgenomen in het weekend na de laatste les. Hieronder vind je alle data!

De vier zaterdagen zullen voorbereid worden als complete beginnerslessen. Dit voor degene die nog nooit in een zeilboot is gestapt. Maar mocht je al eerder een zeilcursus hebben gevolgd en je wilt je kennis nog een keer opfrissen/voorbereiden voor het CWO beginners diploma, dan kan dat ook. Wij zullen de lessen zo organiseren dat voor elk niveau iets nieuws is om te leren.

Het CWO Diploma Jeugdzeilen Zwaardboot -I Eenmans (CWO-JZ-ZB-1 eenmans) zal worden gegeven door een gediplomeerde CWO instructeur. Dit doen we in samenwerking met het Regatta Center Muiderzand in Almere Poort.

Wanneer?

Vier zaterdagen aan het einde van de zomer: de lessen beginnen om 13.00 en rond 15.30 zijn we weer terug.

• 28 aug
  • 4 sept
  • 11 sept
  • 18 sept

Optioneel: Het weekend van 25 & 26 september voor een CWO erkend Diploma – 9.00-16.00

Kosten:
De kosten voor de vier lessen zijn 40 euro.

Voor het  CWO diploma betaal je daarbij nog 6,50 euro administratiekosten. Deze kosten moeten we afdragen aan het CWO instituut.

Je vindt hier het inschrijfformulier: https://forms.gle/cEiKzrLWVtkBscSZ9  Geef je op vóór 22 augustus! NB ook kinderen van niet-leden zijn welkom, dus neem je vriendje of vriendinnetje mee!

Nog even dit:

• minimaal 7 jaar – max 12 jaar
  • minimaal A zwemdiploma
  • zwemvesten zijn te leen. Eigen zelfopblaasbare zijn op eigen risico
  • graag van te voren met zonnebrand ingesmeerd
  • kleding is afhankelijk van het weer. Laagjes is altijd goed!
  • graag vaste schoenen aan. Geen crocs of slippers in verband met de veiligheid.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al jullie vragen. Tot gauw!

Met vriendelijke zeilgroet,

Jeugdzeil commissie, Madelon