Beste Watersporters,

Zondag 5 november is het weer zover…….

De “sportieve” afsluiting van seizoen 2023. Deze tocht mag niet op je bucketlist ontbreken!
Deze legendarische afsluiting van WSV Almere Haven rondom Pampus en terug staat open voor motorjachten en zeilers samen.

Via DIT inschrijfformulier kan je opgeven voor Rondje Pampus 2023 van WSV Almere Haven. Voor iedere deelnemer is er uiteraard weer de bekende pampusbitter, aangezien dit een bewerkelijk item is helpt het enorm als je op tijd inschrijft, doe het bij voorkeur direct maar in ieder geval voor 27 oktober!

Zoals voorgaande jaren ook het geval is geweest vinden wij het ook leuk als er motorboten aan het afsluitende evenement mee doen & ja ook voor jullie is er een Pampusbitter beschikbaar.

Voor de zeilers die aan de wedstrijd mee doen: Om de rating zo goed mogelijk te bepalen, vragen wij om alles volledig in te vullen. Mocht er iets veranderen aan de onderstaande rating bepalende onderdelen, dit graag voor de wedstrijd doorgeven. Zoals in de algemene wedstrijdbepalingen opgenomen behoudt de wedstrijdleiding het recht een controle uit te oefenen op de rating factoren van je boot. Vul de velden zo volledig mogelijk in en klik op verstuur.

Daarnaast zullen er ook dit jaar weer de overheerlijke mosselen geserveerd worden bij de Gooise Schipper, hiervoor is een maximum gezet op 40 personen dus schrijf je op tijd in. Vol is Vol! Voor de gegadigden die geen mosselen lusten kan er ook een biefstukje genuttigd worden (€ 25 pp). Omdat wij geleerd hebben van eerdere ervaringen zal de inschrijving voor het eten pas definitief zijn na het betalen van dit bedrag. Indien je hiervoor belangstelling hebt vind je aan het eind van dit formulier hierover extra informatie. Je kunt je ook middels DIT formulier opgeven voor de maaltijden.

Start zondag 5 november platbodems en motorboot deelnemers om 12:15 en scherpe jachten om 12:30. Deelname aan Rondje Pampus is open voor alle deelnemers, er zijn geen kosten aan verbonden.

Graag op zondag 5 november van 10:30 tot 11:00 (motorboters en zeilers) aanmelden in ons clubgebouw “Gooise Schipper” bij de wedstrijdleiding. Wedstrijdbriefing start om 11:10 uur.

Wij zien jullie graag zondag voor een mooie afsluiting van watersportjaar 2023!

LET OP: VOL is VOL Aansluitend lekker en gezellig mosselen eten bij de Gooise Schipper!

ps: Uiteraard mogen ook niet deelnemers aansluiten bij het mosselen/ biefstuk eten.

Aan het einde van het vaarseizoen sluiten we altijd af met het beroemde Rondje Pampus. In 2023 staat deze tocht gepland op zondag 5 november. Deze tocht staat open voor zeilers én motorboten. Bij thuiskomst is er gelegenheid om samen het seizoen af te sluiten met een pan heerlijke mosselen. (of biefstuk als je geen mosselliefhebber bent).

Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier: