Zondag 7 november is het weer zover…….

De “sportieve” afsluiting van seizoen 2021. Deze tocht mag niet op je bucketlist ontbreken!

Deze legendarische afsluiting van WSV Almere Haven rondom Pampus en terug staat open voor motorjachten en zeilers samen.

Voor diegene die zich hiervoor opgeven is er na afloop van de wedstrijd weer een heerlijke maaltijd.

Aanmelden voor de tocht kan via deze link:  Inschrijven rondje pampus

Of kom op zondag 7 november van 10:30 tot 11:00 (motorboters en zeilers) en meld je dan in ons clubgebouw “Gooise Schipper” bij de wedstrijdleiding. De wedstrijdbriefing start om 11:11 uur.

Wij zien jullie graag zondag 7 november voor een mooie afsluiting van watersportjaar 2021!

Vaargebied Rondje Pampus 2021

Aansluitend lekker en gezellig mosselen eten (of biefstuk) bij de Gooise Schipper!

Uiteraard mogen ook niet deelnemers aansluiten bij het mosselen/ biefstuk eten. Ook hiervoor graag even vantevoren aanmelden via dit formulier: Mosselen/biefstuk eten

LET OP: VOL is VOL

De zeilcommissie van WSV Almere Haven

Vind ons op facebook of www.wsvalmerehaven.nl