WSV ALMERE HAVEN organiseert een maritieme Pubquiz, geheel coronaproof!

Nu we allemaal nog steeds thuis moeten zitten om te wachten op het einde van de Corona crisis en het mooiere weer zich al wel heeft aangekondigd lijkt het ons een goed idee om iedereen weer een beetje in de stemming te brengen.

Helaas kunnen we nog steeds niet samenkomen op de haven en gezellig met elkaar praten over boten, klussen, varen, routes en wat er zoal te doen is aan de boot en op het water. Maar wat we wel kunnen doen is het organiseren van een online meeting!

We hebben een Pubquiz in gedachten, waarbij we weliswaar vanuit huis zullen moeten meedoen, maar we toch weer een beetje betrokken kunnen raken bij het water-gebeuren.

Alles dat nodig is om mee te doen is een computer met internet voor het volgen van de quiz en daarnaast evt. een telefoon of tablet voor het invullen van de antwoorden op de vragen van de quiz. Dit zullen allemaal meerkeuzevragen zijn waarbij het juiste antwoord aangeklikt moet worden.

De quiz zal geheel begeleid worden en er zullen o.a. allerlei leuke nautische weetjes ter sprake komen, dus nog leerzaam ook! Weet u bv hoe de woorden ‘bakboord’ & ‘stuurboord’ zijn ontstaan?

We willen dit gaan doen op 31 maart in de avond en het verhaal zal ongeveer een uurtje gaan duren.

Lijkt het u leuk om hieraan mee te doen? Vul dan het inschrijfformulier in en geef u op voor deze online pubquiz!
Alles onder voorbehoud van voldoende belangstelling.