Na de estafette-wedstrijden die we in september gevaren hebben in een mooie Indian Summer gaan we als zeilcommissie verder met iets dat meer bekend is, nl. ons klassieke oktober-evenement: De Pinguïncup 2021.

Het zou mooi zijn als we de Pinguïncup 2021 ook nog kunnen varen in prettige nazomer-condities. Uiteindelijk zijn we met z’n allen niet echt verwend deze zomer.

De Pinguïncup 2021 zal worden gevaren op de vier zondagen 26/9, 03/10, 10/10 en 17/10. Iedere dag zullen we om 12:00 de eerste start houden en proberen we meerdere wedstrijden per dag te varen. Na afloop is er natuurlijk gelegenheid om bij de Gooise Schipper de dag te evalueren.

Na de laatste wedstrijd op 17/10 maken we bij de Gooise Schipper de uitslag bekend en is er gelegenheid voor een hapje en drankje. Voor sommigen misschien de afsluiting van het seizoen, voor anderen nog niet. Toch niet te missen! Wil je meer weten over de wedstrijdbepalingen voor deze Pinguïncup? Klik dan hier.

Inschrijven voor de Pinguïncup 2021 staat open voor zowel leden van WSV Almere Haven als niet-leden.
Inschrijven kan via dit formulier.

Het inschrijfgeld is 20 euro per boot. Dit kan voldaan worden op rekeningnummer NL90RABO0301491410 t.n.v. WSV Almere Haven onder vermelding van ‘Pinguin21’, je naam en bootnaam.

Graag tot 26 september!
Groet van de zeilcommissie