Bezoekers van onze haven krijgen bij inschrijving een folder en een plattegrond van onze haven. Door de jaren heen is er het één en ander veranderd. De plattegrond én de informatie bleken niet meer up-to-date te zijn. Hoogste tijd dus voor een nieuwe folder met plattegrond, waarbij we gelijk onze kans grepen om een frisse nieuwe look te gebruiken. Hieronder het resultaat, het is een drieluik, dus de buitenkanten worden naar binnen gevouwen.

nieuwe folder voor bezoekers
binnenkant van folder voor gasten

We zijn blij met het resultaat! Een nieuwe folder voor bezoekers met een mooie plattegrond, informatie en de do’s en don’ts in onze haven, in drie talen. Daarnaast is er nu ook een nieuwe folder met algemene informatie over onze haven, waarin onze faciliteiten worden genoemd en waarin een beeld wordt gegeven van de mogelijkheden. Hiermee willen we potentiële leden, maar ook mogelijke bezoekers van de camping een beeld geven van wat onze haven kan bieden.

nieuwe folder voor geïnteresseerde campers, passanten en potentiële leden
binnenkant

De plattegrond zal in het nieuwe vaarseizoen ook bij het havenkantoor en de meldsteiger worden opgehangen.