Beste watersporters en toekomstige watersporters,

Kan je het je nog herinneren de eerste keer dat je in een zeilboot stapte?  In je ene hand het roer en in de andere hand je zeil. Wind door je haren en je hoort alleen het geluid van de golven. Dit gevoel willen we ook aan de jeugd doorgeven. De watersport is niet alleen iets voor de oudere generatie of hele fanatieke zeilers. Het is voor iedereen.

Daarom organiseert de WSV Almere haven speciale jeugdzeillessen. Kinderen tussen de 6 en 12 leren zelfstandig en op een leuke manier omgaan met een optimist. Hierbij staat het belang van lol en vertrouwen krijgen met de boot boven aan. Dit jaar hebben we 2 verschillende programma’s klaar staan. 5 lessen in het weekend, verspreid over het hele jaar. En ook 3x een avond les. Alle lessen hebben een maximaal aantal deelnemers zodat we kunnen garanderen dat iedereen de aandacht krijt die hij of zij verdient.

Weet je niet zeker of zeilen iets is voor je kind, kom langs op 11 mei naar de dag van de watersport. Hier krijgt iedereen de kans om even in een optimist te zitten en zelfstandig te zeilen (onder begeleiding), gratis en vrij toegankelijk.

Wil je meer informatie of wil je je alvast inschrijven stuur een mail naar jeugdzeilenwsv@gmail.com

We zien je graat op 11 mei op de dag van de watersport namens het Jeugdzeilen van de WSV Almere Haven!

Inschrijfformulier: Klik hier (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmkojSsHMqEIsNuuMecfykr71NaARo7Mx5Ffo31lr0TjX5OA/viewform?usp=sf_link)

Datum:

Avonden – 18:30 tot 20:00

5-jun
19-jun
3-jul

Weekend 13:00 – 15:30

26-mei
23-jun
6-jul
14-sep
28-sep

Privacy verklaring: deze moet worden ingevuld aan het begin van de eerste les.

(https://docs.google.com/document/d/16BrHcoQjiHFV5Ys8pRXhTQmifvvw1tRdYhG0Qipm67o/edit?usp=sharing)