Onze vereniging, WSV Almere Haven, viert dit jaar haar 45-jarig jubileum. Op 16 augustus 1977 werd de vereniging opgericht. Almere stond toen nog “in de steigers” maar met de oprichting van onze vereniging werd een begin gemaakt van een bloeiend verenigingsleven in een nieuwe stad. Na ons volgden vele verenigingen in Almere, maar WSV Almere Haven is toch écht de oudste vereniging van Almere.

Omdat 16 augustus 2022 nog midden in de vakanties valt is ervoor gekozen om in september het jubileum met onze leden te gaan vieren. Op zondagmiddag 18 september wordt de haven omgetoverd in een tropisch Ibiza festijn. Er is een DJ, er zijn activiteiten voor de kinderen, er is een cocktailbar, en wie zin heeft kan ’s avonds tegen een kleine vergoeding genieten van een BBQ maaltijd (in samenwerking met de Gooise Schipper). De kosten voor de BBQ zijn € 15,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar eten mee voor € 10,00 per kind.

Al onze leden zijn van harte uitgenodigd! Meld je aan via 45jaarwsvalmerehaven@gmail.com. Vertel met hoeveel mensen je komt feestvieren en of je mee wil eten. Je ontvangt dan een mail waarin je meer details vindt.

Op deze dag worden kinderen niet vergeten. Zo kan er geknutseld en gespeeld worden op het land en kan er kennis gemaakt worden met het jeugdzeilen. 

Tussen 15.00 uur en 17.00 uur biedt de zeilcommissie de mogelijkheid om in een optimist het water op te gaan. Voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Vol is vol!

Dus:

Zondag 18 september, van 15 tot 19 uur

45-jarig jubileum WSV Almere Haven

Kom op tijd voor de speciale feestelijke openingsact!