Weekeinde Harderwijk met de Hanze Schuitevaarderstocht

Beste motorboot- en zeilvrienden,

Wat hebben we toch een mooi weer gehad. Veel warm weer, weinig stormen een goed seizoen om er lekker op uit te gaan. In september gaat het werk en het normale leven voor velen weer beginnen dus zouden we de zomer willen afsluiten meteen leuke tocht naar Harderwijk.

Deze tocht vindt plaats van zaterdag 31 augustus t/m zondag 1 september. De kosten zijn €25,00 p.p. dat is inclusief 3 gangen diner en liggeld. De terugtocht op zondag 01 september is voor ieder vrij om zelf in te vullen. Kom mee verhalen maken en schrijf je in via zeilcie@wsvalmerehaven.nl. En voor het gemak van iedereen kan je gelijk het inschrijvingsgeld overmaken naar: NL90RABO 0301 4914 10 tav WSV Almere Haven. Als omschrijving graag Hanzezondag en je eigen naam.

De planning is om gezamenlijk te dineren bij Bonanza in Harderwijk. Tijdstip 18:00 in de haven aangemeerd en klaar voor de nacht. Wij regelen voor alle inschrijvingen een ligplaats. Daarna gezamenlijk lopen naar Bonanza in Harderwijk voor een leuk diner. Als aanvulling daarop kunnen we nog met ze alle naar een cafe gaan voor een biertje. Als de zomer druk genoeg is geweest mag er ook al geslapen worden.

Zondag is er de mogelijkheid om mee te doen met de Hanzezondag van Harderwijk. Ook dit is vrijwillig maar hou er rekening mee dat je uiterlijk om 18:30 bij de Nijkerkersluis  moet zijn.

Diner

Heerlijk bijpraten met iedereen of kennis maken met andere leden onder een hapje eten. Gezamenlijk uit eten vinden wij leuk voor het verenigingsgevoel, Bonanza in Harderwijk lijkt ons de plek. Vanuit de haven regelen we dan het groepsmenu.

Mocht dit jou niet uitkomen ivm bijvoorbeeld een allergie of intolerantie of iets anders, vermeldt dit bij de inschrijving of neem contact op met de zeilcommissie. Dan kunnen we samen kijken hoe we dit het beste kunnen regelen.

High Beer

Wanneer het eten en een drankje niet genoeg zijn, kunnen we natuurlijk vrijwillig doorgaan voor een extra biertje. Harderwijk heeft een mooi cafe met een high bier menu. Dit is vrijwillig en op eigen kosten. Wanneer bier niet helemaal jou drankje is is een wijntje of een fris ook leuk en gezellig.

Hanzezondag

Elke eerste zondag van de maand is het van 12.00 uur en 17.00 uur Hanzezondag in Harderwijk. Kom cultuur snuiven, ontdek de rijke historie, geniet van het culinaire aanbod en beleef het rijke winkelaanbod.

Meer informatie over de hanzetocht van Harderwijk zie hier: https://www.heerlijkharderwijk.nl/evenementen/1958305519/hanzezondag-harderwijk

Tot 31 augustus avonturiers namens de Zeilcommissie WSV Almere Haven!

Sluit Menu