Beste watersporters,

Jullie kunnen weer inschrijven voor de Eenzame Noord Race, de leukste en meest uitdagende zeilwedstrijd van het jaar, vanaf de WSV Almere Haven naar Enkhuizen en weer terug. De organisatie van de Eenzame Noord Race 2023 staat weer in de startblokken en we rekenen weer op groot deelnemersveld.

De Eenzame Noord Race 2023 staat gepland op zaterdag 03 juni 2023. Dus zet deze datum alvast in je agenda. Vanaf vrijdagmiddag 02 juni 2023 is iedereen van harte welkom op de WSV Almere Haven. Nog een nieuwtje: onze haven is vanaf dit voorjaar uitgebreid met een extra steiger, hierdoor is er meer plaats ontstaan in de haven zodat de boten van de Eenzame Noord bij elkaar in onze eigen haven kunnen liggen.

Op de vrijdagavond 02 juni wordt er weer een maaltijd geserveerd. Wat het dit jaar gaat worden is nog een verrassing, maar zal iets zijn in de trend van een gezellige barbecue. In de komende weken volgt hier nog een bericht over.

Inschrijven is nu al mogelijk!
Ook dit  jaar hanteren weer drie klassen: Solo, Dual en Sportdual. We gaan er samen met jullie weer een fantastisch evenement van maken. Stuur dit bericht gerust rond naar andere zeilers die ook mee willen doen. Zeg het voort!

Wil je meer weten over de Eenzame Noord Race? Kijk dan op onze speciale website: https://eenzamenoordrace.nl/

Inschrijven kan via onderstaande link: