We hebben een nieuw evenement toegevoegd aan de evenementenkalender van WSV Almere Haven. Een evenement voor de zeilboten en motorschepen en wel… de dag en nacht van de Gooise Schipper. Dit evenement wordt gehouden op de avond van 16 september 2023.

Wat gaan we dan precies doen deze avond? We starten voor de zeilers om 19:00 uur en voor de motorschepen om 19:30 uur. Je start bij het vallen van de avond en vaart naar de bezoekerssteiger van Marina Muiderzand. Daar zal je een tasje met lekkers (verrassing) worden aangereikt, en je vaart terug naar de finishlijn van WSV Almere Haven. Inmiddels zal het aardig beginnen te schemeren. Met het lekkers kom je de terugtocht wel door en kun je zeker een leuke opdracht vervullen alvorens je over de finish komt.

Inmiddels zal het dan donker zijn en een hele nieuwe ervaring voor velen van ons. Je finisht en levert de opdracht direct in. De winnaar zal dezelfde avond worden bepaald/geloot onder de gefinishte boten met een correct uitgevoerde opdracht.

De kosten voor deelname zijn €7,50 per persoon. Dit is inclusief lekkernij op de weg terug.

We sluiten de avond swingend af door aan te haken bij het grote WSV Almere Haven feest dat tot 01:00 uur georganiseerd zal worden in een grote tent naast de poort.

Kortom; een leuke nieuwe tocht geschikt voor iedereen die een boot heeft. Of je nu recreatief wil deelnemen, of wil ervaren hoe het is om met/na zonsondergang te varen… het kan met deze tocht. Ook motorschepen een speciaal welkom.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je snel in via de knop hieronder.

Groet en ahoi,

Namens de Zeilcommissie

Bart en Stijn


schrijf je hier in voor deze tocht