Na twee moeilijke jaren kunnen we nu hopelijk eindelijk zeggen dat we de Corona-pandemie achter ons laten en kunnen we gezamenlijk weer het ‘normale’ leven omarmen.

Zoals ieder jaar wordt ook dit jaar door de WSV Almere Haven weer een avondcompetitie op het Gooimeer georganiseerd.

De inschrijving hiervoor is per 15 maart 2022 geopend!

Wat houdt het in?

De WSV Almere Haven Avond Competitie is bedoeld als een zeer laagdrempelige manier voor alle zeilers om kennis te maken of te oefenen met wedstrijdzeilen, ook voor beginners een ideale gelegenheid om de zeilvaardigheid verder te ontwikkelen. Maar bovenal is het een heel leuke manier om elkaar te ontmoeten.

Je zou zo maar versteld kunnen staan van de variëteit aan zeilboten uit onze eigen haven dat geschikt is om mee te varen.

De competitie bestaat uit een serie van plm. 10 wedstrijden die vanaf half april tot eind augustus op donderdagavond gehouden wordt, we starten dan voor de haven om 19:30 en na een paar rondjes zeilen willen we dan met z’n allen nog gezellig iets drinken bij de Gooise Schipper.

Geïnteresseerd?

Als je zelf geen (geschikte) boot hebt of varen met je eigen boot een stap te ver vindt kan je je ook opgeven als bemanningslid, er is meestal wel een boot die een opstapper kan gebruiken.
Of schrijf je in via het formulier dat op de website te vinden is. Ook als je met je eigen boot vaart en niet geheel zeker bent is het meestal wel mogelijk om hulp aan boord te krijgen van een meer ervaren opstapper.

Via de organisatie, de zeilcommissie van onze WSV, kan dit afgestemd worden. Deze is te bereiken via: zeilcie@wsvalmerehaven.nl

Inschrijven:

Inschrijven doe je door hieronder te klikken. Je kunt dan alles lezen over de wedstrijdbepalingen en je vindt er ook de link naar het inschrijfformulier.