UITGESTELD TOT 26 EN 27 JUNI 2021

Dit nieuwe evenement op 8 en 9 mei 2021 gaan we groots aanpakken: inmiddels hebben de Pion Klasse, de Kwarttonners & de FF-65 klasse aangegeven dat zij dit evenement op hun jaarkalender gezet hebben.

Het evenement zal op hoofdlijnen lijken op de Pinguincup wedstrijden. Er worden zowel op zaterdag als zondag 2-4 upwind-, downwind banen gevaren. 

Uiteraard is deze wedstrijd ook voor onze leden die bijvoorbeeld in de SW klasse starten, meer informatie over de race, én hoe je je in kan schrijven, vind je hier.

De inschrijving is open waarbij wij hopen dat de Covid regels vanuit de overheid het toelaten dit evenement te organiseren. Mochten de regels een aanpassing van de Notice of Race/ wedstrijdbepalingen vereisen dan zullen we deze aanpassingen toepassen en aan de inschrijvers communiceren.

Uiteraard behoort afgelasten ook tot de mogelijkheden! Note: Bij het niet doorgaan van dit evenement doordat de Covid maatregelen het niet mogelijk maken zal een substantieel deel van het inschrijfgeld geretourneerd worden, zo ook indien de inschrijving aan de hand van de aanpassingen wordt teruggetrokken