Op weg naar de start van het echte vaarseizoen is de Covid storm nog niet helemaal uitgeraasd. Aan de horizon verschijnen de eerste lichtpuntjes maar zoals zeilers weten; op open water is de horizon soms wat verder weg dan gedacht.

Daarom is na de afgelopen persconferentie duidelijk geworden dat het Almere Haven Race Weekend net iets te vroeg komt. In lijn met meerdere watersportorganisaties zijn we genoodzaakt de officiële wedstrijden in ieder geval tot 11 mei uit te stellen. Bewust kiezen we voor uitstellen want het zou eeuwig zonde zijn als we dit sprankelende evenement definitief zouden annuleren.

Het Almere Haven Race Weekend is een wedstrijd op een heerlijk water en een mooie wedstrijd om als deelnemers van verschillende eenheidsklassen en verenigingen de krachtmeting aan te gaan. Daarom vinden we het jammer dat de wedstrijd van 8 en 9 mei niet door kan gaan, ondanks dat we dit echt graag hadden gewild. Maar we zijn ook erg verheugd dat we, in de kalender van de verschillende eenheidsklassen, alsnog een mooie datum hebben kunnen vinden om het Almere Haven Race Weekend te organiseren. Daarom zijn jullie allen van harte uitgenodigd om alsnog deel te nemen aan dit waanzinnig leuk evenement op zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021.

De finish van de beperkende Covid maatregelen lijkt in zicht en dat is dan het mooie startschot voor ons evenement op de 26e en 27e juni. Mis deze kans niet om heerlijk een dynamische wedstrijd te varen na een jaar waarin ons wedstrijdhart minder heeft kunnen kloppen. De kans om na de wedstrijd hopelijk weer onder het genot van een drankje te vieren dat de Covid storm plaatsmaakt voor een zomer vol gunstige wind en zon. Tot dan en van harte welkom op de WSV Almere Haven.

Groet,
Uw gastheren van de WSV Almere Haven