Helaas konden we vorig jaar geen start maken met dit mooie nieuwe evenement, maar dit jaar gaan we een nieuwe traditie starten: In het weekend van Zaterdag 14 en Zondag 15 mei organiseert de zeilcommissie het Almere Haven Race Weekend!

Een fantastisch competitief evenement voor alle zeilers rondom het Gooimeer, dus we rekenen op deelname van zeilers van niet alleen onze WSV maar ook uit de verenigingen in Huizen, Naarden, Muiderberg, Durgerdam. Kortom, vanuit veel havens aan de Randmeren en het Markermeer. En wie weet nog verder.

We gaan op zaterdag drie wedstrijden varen en op zondag nog i.i.g. twee afsluitende wedstrijden. De reeks wedstrijden wordt gevolgd door een prijsuitreiking waarbij de winnaars overladen kunnen worden met de eeuwige roem. Nou ja,  tenminste tot het Race Weekend van volgend jaar.

Er zal, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, gevaren worden in een aantal klassen, waaronder:

ORC-4(Gemeten Kwarttonners), FF-65, Pion, J80, etc. of bij minder dan 5 identieke boten op SW.

Dus zeker als je in een eigen klasse kunt varen wil je dit niet missen!

Inschrijven:

Schrijf je nu in via deze link. Of gebruik de QR code:

We zien jullie graag zo veel mogelijk bij de start van deze nieuwe traditie waarin we duidelijk zullen krijgen wie exact de ‘Gooimeerdrietand’ van Neptunus waardig is.

Zeilcommissie WSV Almere Haven