De zomer is over. Ook al vragen sommigen zich misschien af of deze ooit begonnen is met het niet echt zomerse weer… Misschien zit er nog mooi weer in het vat deze nazomer, en het goede nieuws is dan wel dat de zomerstop over is en nog beter nieuws is het feit dat de Corona maatregelen toestaan dat we nog kunnen genieten van een nazomer op het water.

Daarom nemen we het er nog even goed van en zetten een ware eindsprint in. Vanaf 31 augustus hebben we twee weken lang zowel op dinsdag als donderdag een estafette competitie. Dus 2x per week een competitie.

Iedereen is van harte welkom en ook boten van onze bevriende havens zijn van harte welkom. We varen een up downwind of driehoek lus baan en we starten zoals altijd om 19:30 uur. Na de wedstrijd maken we in de Gooise Schipper de uitslag bekend en na de laatste wedstrijd staan we onder genot van een biertje en bitterbal stil bij de winnaar van deze Almere Haven Estafette.

Inschrijfgeld is 10 euro per boot. Dit kan voldaan worden op rekeningnummer NL90RABO0301491410 t.n.v. WSV Almere Haven onder vermelding van je naam en bootnaam.

We zien jullie de 31e graag aan de start, en zien graag wie de beste estafettevaarders van het Gooimeer zijn!

Groet van de zeilcommissie
Stijn en Jan Willem