Tarieven & Ligplaatsen

Meer informatie over de tarieven en ligplaatsen vindt u hier.

Aanmelden kan middels dit formulier en een GBA uitreksel.

De oudste watersportvereniging van Almere is in ledental de afgelopen 30 jaar gegroeid tot 550. Door de gunstige ligging en de uitstekende faciliteiten is WSV Almere Haven een gewilde plek om te vertoeven en een ligplaats te hebben voor zeil- of motorboot. Houdt er wel rekening meer dat Almere Haven aan het Gooimeer ligt en is ‘ingeklemd’ tussen de niet-beweegbare Hollandse Brug en Stichtse Brug. De doorvaarthoogte is afhankelijk van het waterpeil, ca. 12,5 meter.

Leden van de vereniging zijn personen die de zestienjarige leeftijd hebben bereikt en inwoner van Almere zijn.

24 juni 2020: op dit moment is de haven vol. Er zijn geen ligplaatsen beschikbaar. U kunt wel op een wachtlijst geplaatst worden. Neem contact op met de havenmeester (036-5317 517) voor meer informatie!

Sluit Menu