Elk seizoen organiseert een groep vrijwilligers zeillessen in optimisten. Tijdens deze lessen laten we de jeugd kennis maken met het zeilen. Misschien wil jouw kind heel graag zeilen, maar weet je niet zeker of je kind het ook leuk vindt? Of gaat hij/zij elk jaar al mee op de boot en lijkt het jullie leuk om zo een opstapje te geven naar het zelfstandig zeilen in een eigen bootje? Dit kan bij WSV Almere Haven.

We willen dat iedereen met een blij gezicht van het water af komt! Of je nou de snelste wil zijn of het liefst de hele dag in de zon ligt te dobberen, je bent welkom bij onze vereniging!

ps wat denk je van een watergevecht????

Mocht je vragen hebben of gewoon even contact willen opnemen, mail dan naar zeilcie@wsvalmerehaven.nl. Je kunt je daar ook gelijk aanmelden voor de lessen in 2020.

Lessen 2020

Heb jij zin om te komen zeilen? Dat kan! Je bent welkom bij ons in de haven: Op drie zaterdagen laten wij je kennismaken met de zeilsport. Je krijgt uitleg over het water, de boot en de wind natuurlijk, want om lekker te kunnen zeilen heb je die wel nodig. En dan ga je zelf in een echte zeilboot het water op. Geen zorgen, wij helpen je. En als jij de slag te pakken hebt, mag je het ook helemaal alleen proberen.

Heb je er zin in? Kom dan 3 zaterdagen zeilen bij WSV Almere Haven.

Wanneer? Zaterdag 13, 20 en 27 juni van 13.00 tot 15.30

Voor wie? Kinderen tussen 7 en 12, mét zwemdiploma A en B.

Kosten: 30 euro per kind voor 3 zaterdagen, inclusief gebruik van de boot.

Regels jeugdzeilen

• Deelnemers moeten in het bezit zijn van zwemdiploma A en B.
  • Leeftijd is van 7 tot 12 jaar
  • De deelnemer hoeft geen zeilervaring te hebben.

Je moet zelf voor kleding zorgen, let goed op wat voor weer het is! Wat heb je nodig?

• Schoenen (gymschoenen of zeilschoenen)
  • Regenkleding
  • Een set droge kleding voor na de les
  • Zwemkleding / wetsuit