Op 28 augustus 2021 beginnen de zeillessen weer! Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Elk seizoen organiseert een groep vrijwilligers zeillessen in optimisten. Tijdens deze lessen laten we de jeugd kennis maken met het zeilen. Misschien wil jouw kind heel graag zeilen, maar weet je niet zeker of je kind het ook leuk vindt? Of gaat hij/zij elk jaar al mee op de boot en lijkt het jullie leuk om zo een opstapje te geven naar het zelfstandig zeilen in een eigen bootje? Dit kan bij WSV Almere Haven.

We willen dat iedereen met een blij gezicht van het water af komt! Of je nou de snelste wil zijn of het liefst de hele dag in de zon ligt te dobberen, je bent welkom bij onze vereniging!

ps wat denk je van een watergevecht????

Wil jij deze zomer ook meedoen? Stuur dan een mail naar zeilcie@wsvalmerehaven.nl.