40 jaar WSV

Deze nieuwsbrief is afkomstig van uw watersportvereniging, WSV Almere-Haven

Sluiskade 11, Postbus 50153

1305 AD Almere Haven.

www.wsvalmerehaven.nl

 

Uitgave 26-10-2018

 

Onderwerpen

Zondag 28 oktober - 4 uurs van Almere &

Zondag 4 November - Afsluitingsevenement Rondje Pampus

 

 

 

Zondag 28 oktober - 4 uurs van Almere

Aanstaande zondag 28e oktober komt Koning Winter weer een stapje dichterbij. De klok gaat een uur terug. Na een prachtige nazomer wordt het ook kouder… en dan komt toch die trek naar snert!

 

En dus organiseert WSV Almere Haven zondag de befaamde Snertrace. Officieel gezegd: de 4-uurs van Almere om de beroemde Jon-van-Lit-bokaal.

Om 12 uur start deze bijzondere zeilwedstrijd. Je kiest zelf uit de beschikbare rakken om in vier uur de meeste mijlen te varen. Dit is de winnaar van de Jon-van-Lit-bokaal. Je moet finishen tussen 15:45 en 16:15. Wie het dichtst bij 16:00 finished, krijgt traditioneel ook een prijs.

Tijdens de prijsuitreiking na afloop van de wedstrijd wordt traditioneel een heerlijke kom snert met rookworst geserveerd voor iedere deelnemer. Doe gezellig mee, dan beginnen ook jouw donkere dagen weer goed!

Schrijf je in op zondag 28e oktober tussen 10:30 en 11:00 bij de wedstrijdleiding. Zij zullen in het clubhuis “Gooische Schipper” te vinden zijn. Of stuur uiterlijk zaterdag een e-mail met onderwerp Snertrace en daarin de bootnaam, het aantal bemanningsleden en het telefoonnummer van de schipper naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro per boot, en kan voldaan worden contant of via Tikkie bij de wedstrijdleiding. De reglementen zijn op de website van WSV Almere Haven te vinden en/of als bijlage bij de verstuurde nieuwsbrief. Ook zullen er papieren exemplaren aanwezig zijn zondag.

Tot zondag, zeebonken!

 

https://www.wsvalmerehaven.nl/zeilevenementen/4-uurs-van-almere 

 

 


pampus

 

Rondje Pampus

 

De "sportieve" afsluiting van seizoen 2018, deze tocht mag niet op je bucketlist ontbreken. Voor motorjachten en Zeilers samen.

 

Beste watersporters, zondag 4 november is het weer zover. De sportieve afsluiting van seizoen 2018 met voor wie zich opgegeven heeft aansluitend mosselen eten in 10 Beaufort bij de Gooise schipper. Na zoveel mooie zeildagen is het maar weer afwachten hoe het weer op die dag zal zijn, wat afgelopen jaren in ieder geval verwarmend was zijn de deelnemers aantallen, ik hoop dat ook dit jaar dit evenement weer op een top opkomst mag rekenen.

 

Praktische Informatie:

Inschrijven tocht via: https://goo.gl/forms/RckZ1eCnZvFOVM2K2 

Inschrijven mosselen eten via: https://goo.gl/forms/Bb1hZS053yxjbUGJ2 

15 euro per persoon. max 60 personen. 

https://www.wsvalmerehaven.nl/zeilevenementen/rondjepampus 

 

Aanmelden voor de tocht op zondag 4 november van 10:45 tot 11:15 (motorboters en zeilers) om je vooraf te melden in ons clubgebouw “10 Beaufort”. Schippers briefing 11:25

 

Motorboters worden verzocht om tussen 12:15 en 12:25 aan stuurboord langs het startschip (Herkenbaar aan de WSV Almere-Haven vlag) te varen.

 

Wij zien jullie graag zondag! 

De zeilcommissie.

 

rondjepampus