header-zeilcommcie-2017

1305 AD Almere Haven.

Telefoon: +31 36 5317517

Uitgave 15 april 2018

Word lid van onze pagina's op Facebook

klik op de button

UItnodiging Algemene Leden vergadering maandag 16 april 2018

Het bestuur van Water Sport Vereniging Almere Haven nodigt u uit voor een ALGEMENE LEDENVERGADERING op Maandag 16 april 2018 in ons clubhuis '10 Beaufort'.

De aanvang is om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur.

Indien u vragen heeft, verzoeken wij u deze s.v.p. van te voren - schriftelijk of per e-mail aan de secretaris - te melden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag 19 april 2018 - 1ste Avondcompetitie

Donderdag start het avondcompetitie seizoen weer. Deze keer met een volledig nieuwe opzet.

We beginnen met de voorjaars avondcompetitie en die start op donderdag 19 april. Het zijn 8x wedstrijden. Aan het eind van die 8 wedstrijd hebben we onze eerste Voorjaars kampioen. Ook als u een minder fanatiek wedstrijdzeiler bent is het leuk om in te schrijven daar we voortaan in twee groepen gaan starten en twee klassementen hebben! Een mooie kans om te beginnen en het wedstrijdzeilen eigen te maken!

Binnenkort verschijnt er ook een uitnodiging om mee te doen met een laagdrempelige competitie, speciaal ook voor diegene die eens willen starten met wedstrijdjes varen. Wil je eerst kennis maken met wedstrijdzeilen op een andere boot schrijf je dan in voor de ‘bemanningen’-app (zie ook in deze nieuwsbrief)

De voorjaars avondcompetitie kost 20,- per boot en inschrijven kunt u door op de link te klikken: https://goo.gl/forms/DoLaZqKIelwPHLaw1

avondcompetitie

Bemannings App WSV Almere Haven

Naar idee van onze zeilers een bemanningen app:

Wilt u graag af en toe een wedstrijd meezeilen maar heeft u geen eigen boot of wilt u eerst eens proeven wat het betekent om zelf wedstrijden te varen in ons WSV Almere Haven deelnemersveld? Schrijf u dan in voor de bemanningen app!

Ben u die wedstrijdzeiler die die af en toe een oproep zou willen plaatsen als u een plekje voor een (extra) bemanningslid hebt om zo een wedstrijd te kunnen zeilen of om zo nieuwe mensen de kneepjes van het zeilen te leren? Schrijf dan in de bemanningen app! In deze bemanningen app kunt u als zeiler met eigen boot een oproep doen voor de WSV Almere Haven georganiseerde wedstrijden en kunt u als mogelijk bemanningslid reageren indien u tijd en zin hebt. Verdere spelregels staan in de app!

Seintoren tocht 2018 - 10 & 11 mei.

Schrijf u nu in voor de Seintoren tocht. Een feestelijke toertocht voor motorboten en zeilboten van WSV Almere-Haven naar Spakenburg Jachthaven Nieuwboer. Deze tocht vindt plaats van 10 t/m 11 mei. Dit is op Hemelvaartsdag en daarmee een mooie manier om deze vrije dag in te vullen. Bovendien valt deze tocht gelijk met de Zuidwal race en is het onderweg genieten met zicht op een prachtige vloot historische platbodems.

De kosten zijn €25,00 p.p. dat is inclusief een visbuffet op de jachthaven Nieuwboer en een gerookt aaltje bij terugkomst de volgende dag in de WSV Almere-Haven.  Schrijf u nu in door op de link te klikken: https://goo.gl/forms/lZxPJhzxBcufdiBW2

Inschrijving sluit i.v.m. afstemming visbuffet op 04 mei 2018. Verdere invulling programma wordt per e-mail verzonden bij inschrijving.

Dag van de watersport 12 mei

Jawel, vaarseizoen 2018 staat in de startblokken - en dat vieren wij dit jaar met u samen op 12 mei te WSV Almere-Haven.

We hebben weer een mooi en gezellig programma samen gesteld om het vaargevoel weer aan te wakkeren, en er samen een mooie en vooral gezellige start van te maken. Denk hierbij aan vertier voor de allerkleinsten, met bijvoorbeeld optimist-varen, een gaaf springkussen en diverse spelletjes. Ook voor volwassenen is er veel te doen. Er is ruimte voor een de 2dehandsmarkt, mocht u iets willen verkopen meldt u zich aan bij de zeilcommissie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie:

Stuur een naar degene die u wilt bereiken:

Over de haven: havenmeester@wsvalmerehaven.nl

Over de administratieadministratie@wsvalmerehaven.nl

Over de evenementen: bestuur@wsvalmerehaven.nl

Over zeilevenemnten:zeilcie@wsvalmerehaven.nl

Zie voor meer informatie, onze website: www.wsvalmerehaven.nl

Vraag