NIEUWSBRIEF 14-3-2018

Toegang controle

Voor de toegangscontrole is gekozen voor een inbel systeem, met dank aan Carla Ruland van de “Gentle” zijn in februari alle, bij ons bekende, mobiele telefoon nummers ingevoerd in het toegangssysteem. Door met uw telefoon het volgende nummer te bellen, 0681765980 kunt u voortaan toegang krijgen tot het haven terrein.(zet dit nummer bijvoorbeeld onder een sneltoets in uw telefoon ) Het systeem werkt op nummerherkenning. Dit houdt in dat wanneer met een afwijkend nummer inbelt er geen toegang wordt verleend. U kunt wel gewoon uitrijden via een lus in de weg!

Wij verzoeken u dan ook om in “My Captain” uw gegevens weer eens te controleren. Mocht u een ander nummer gebruiken of werkt het niet, loop dan in de komende periode eens binnen bij het havenkantoor, zodat wij dit voor u kunnen oplossen.

Boten te water voorjaar

De afgelopen en komende vorstperiode zal ook gevolgen hebben voor de planning om de boten te water te laten. Inmiddels hebben de meste van u een E mail ontvangen mocht de tijd en datum echt niet uitkomenloop even langs kantoor of bel, dit gaat sneller dan mailen. We zullen ons best blijven doen om een ieder dit voorjaar tijdig weer in het water te krijgen.

Parkeren achter terrein. Tijdens het te water laten van de boten zal, net als afgelopen jaar, het achter terrein afgesloten zijn. Aan de rechterzijde van de toegangsweg naar het achter terrein is een (semi) verharding aangebracht, waar leden die aan hun boot gaan werken hun auto kunnen parkeren.

Horeca exploitant voor 10 Beaufort gezocht.

Gezocht wordt naar een enthousiaste ondernemer of ondernemers echtpaar met aantoonbare horeca ervaring. Bij deze het verzoek aan jullie als lid om dit bericht daar waar nuttig te delen en misschien is er binnen jullie relatiekring een geschikte kandidaat te vinden. Voor een eerste contact verzoeken wij een eventuele kandidaat zo uitgebreid mogelijke informatie te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haven

Dagelijks geopend van 09:00 tot 17:30 uur

kantoor havenmeester 09:00- 10:30 uur 16:30- 17:30 uur

Administratie aanwezig maandag, dinsdag,dondardag. & vrijdag tussen 09:00 - 14:00 uur

Havenmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 036-5317517

Administratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 036-5404016