Deze nieuwsbrief is afkomstig van uw watersportvereniging, WSV Almere-Haven

1305 AD Almere Haven.

Telefoon: +31 36 5317517

Uitgave 08-02-2018

Wordt lid van onze pagin's op Facebook

klik op de button

Aanpassen speeltuin en toegang haventerrein gestart

De winter en daarmee kans op een harde onwerkbare bodem lijkt aan ons voorbij te gaan.

De werkzaamheden aan de speeltuin zijn inmiddels gestart en als alles volgens plan verloopt kan er op de eerste zondag van april naar hartenlust gebruik worden gemaakt van de hergebruikte en nieuwe speeltoestellen.

Er wordt een nieuw hek geplaatst met een aparte ruimte voor de kleintjes zodat er zonder gevaar voor oversteken, zittend op het  terras, van een hapje en een drankje kan worden genoten.

Het blijft wel de verantwoording van de ouders/begeleiders van de kinderen om toezicht te houden.

Het wordt dus geen ballenbak waar kinderen kunnen worden achtergelaten om vervolgens zelf boodschappen te gaan doen!

speeltuin-aanpassing-gestart

Werkzaamheden hoofdingang.

In week 7,8 en 9 zal het toegangshek bij onze hoofdingang worden vervangen. Hierdoor kunt u wat overlast verwachten.

Gedurende deze werkzaamheden zal de hoofd ingang gesloten zijn. U kunt tijdens kantoor uren toegang krijgen tot de haven via het zogenaamde “brandweer hek”. Voor de leden die deze term niet kennen het gaat hier om het toegangshek bij de hoge zendmast achter het toiletgebouw.

Tussen 09:00 uur en 17:00 uur zal dit hek geopend zijn. Na  17:00 zal dit hek op slot gaan zorgt u alstublieft dat uw auto dan buiten het hek geparkeerd staat. Dat kan bijvoorbeeld op de parkeerplaatsen bij het “het Havenhoofd” of bij het strandpaviljoen “de Jutter”.

Na de sluitingstijd kunt u uw boot bereiken via een loop doorgang bij de hoofdingang.

Waarom vervangen.

Het huidige hekwerk heeft zijn langste tijd gehad. Alle elektronische elementen beginnen storingen te krijgen waardoor af en toe de bediening te wensen overlaat. De huidige schakelkast is in de afgelopen jaren al diverse keren met kunst en vliegwerk gerepareerd omdat er erg moeilijk of zelfs niet aan onderdelen is te komen. Regelmatig komt het voor dat het hek spontaan opent of niet meer opent of sluit

Ook mechanische delen en loopwerk is met het intensieve gebruik niet meer op orde te krijgen. We zullen het huidige hek op een ander deel van het terrein als handbediend hek inzetten.

Verder zal de toegangsweg met 2 meter worden verbreed om een betere doorstroming op drukke dagen te bewerkstelligen.

Wij zullen u via de nieuwsbrief, website en facebook op de hoogte houden van de vorderingen.

Wij hopen dat u zo min mogelijk overlast ondervindt en vragen om begrip.

hek

De planning

• In week 7 zal het nieuwe toegangshek geplaatst worden .
  • In week 8 zal de toegangsweg opnieuw worden geasfalteerd .
  • In week 9 zal er een opstelplaats worden gemaakt aan de linkerkant van de toegangsweg. Om campergasten op te vangen.
  • Gedurende deze periode zal er een omschakeling plaats vinden om het hek te bedienen. De bij ons bekende telefoonnummers van alle leden zullen in geprogrammeerd worden om het hek te openen. Uitrijden zal geschieden via een contact lus in het wegdek.
  • Het voetganger/fiets gedeelte van de poort zal op de huidige manier bediend kunnen worden, hier veranderd dus niets.

Aanmelden ZWH

HHR  Huishoudelijkregelement

Heeft u vragen of wilt u meer informatie:

We horen het graag:

haven:                            havenmeester@wsvhavenkantoor.nl