40 jaar WSV

1305 AD Almere Haven.

Telefoon: +31 36 5317517

Uitgave 17 januari 2018

Wordt lid van onze pagin's op Facebook

klik op de button

Geachte leden,

Voorjaar 2017 heeft het bestuur namens de WSV met Arno Haagmans een pachtovereenkomst voor 10 Beaufort afgesloten. Om beide partijen (verpachter en pachter) de gelegenheid te geven te bezien of de keuze de juiste was hadden wij de pachtovereenkomst vastgesteld voor een jaar, met tegen het eind een evaluatie en mogelijke verlenging tot vijf jaar.

Bij het aangaan van de overeenkomst en tijdens de onlangs gehouden evaluatie hebben wij ons gerealiseerd dat het geen eenvoudige opgave is 10 Beaufort tot een succes te maken. Er is veel concurrentie vanuit de omgeving en de toestroom naar het restaurant, ook vanuit de leden, is in vergelijking met voorgaande jaren teruggelopen.

Als bestuur hebben wij besloten de pachtovereenkomst met Arno Haagmans niet te verlengen. De evaluatie heeft -mede gelet op signalen vanuit de vereniging (positief en negatief), maar ook uit eigen waarneming- tot deze beslissing geleid.

Uiteraard hebben wij onze bevindingen met Arno gedeeld en besproken, het gevoel daarbij was dat deze beslissing waarschijnlijk voor beide partijen uiteindelijk ook het beste was.

Wij betreuren dat het zo is gelopen, aan de kwaliteit van de gerechten van Arno heeft het zeker niet gelegen.

Als bestuur gaan wij ons buigen over de stappen die wij de komende tijd zullen moeten nemen. Arno blijft vooralsnog tot eind mei 2018 10 Beaufort bestieren.

Met vriendelijke groet,

het bestuur

Clubhuis

Aanmelden ZWH