jaar WSV

1305 AD Almere Haven.

Telefoon: +31 36 5317517

Uitgave 3 november 2017

Wordt lid van onze pagin's op Facebook

klik op de button

Rondje Pampus

Beste watersporters,

Aanstaande zondag 5 november is het weer zover: De sportieve afsluiting van seizoen 2017.

Met, voor wie zich opgegeven heeft, aansluitend mosselen eten in 10 Beaufort.

Het is goed om te zien dat de inschrijvingen nog steeds binnen stromen, er zijn scherpe zeiljachten, platbodems en motorboten ingeschreven en het belooft een mooie afsluiting te worden. Ook het weer lijkt mee te werken, er wordt op dit moment een windje 3-4 voorspeld dus dat ziet er vrolijk en aantrekkelijk uit. De actuele verwachting vind u hier.  En denk aan het volgende: Afgelopen week is Rijkswaterstaat al begonnen met de verlaging naar winterpeil op het Gooi- en Markermeer. Ook wordt de betonning in de winterstand gebracht.

Mocht u nog mee willen doen, dan kunt u zich uiteraard nog aanmelden, via bijgevoegde link: https://goo.gl/forms/02nteFfNI7KeoYYG2

Praktische Informatie:

• Oproep aan alle deelnemers (motorboters en zeilers) om je vooraf te melden in ons clubgebouw “10 Beaufort”.

• Aanmelden van 10:45 tot 11:15

• Schippers briefing 11:25

• Motorboters worden verzocht om tussen 12:15 en 12:25 aan stuurboord langs het startschip (herkenbaar aan de WSV Almere-Haven vlag) te varen.

Wijzigingen (wedstrijd)bepalingen:

Motorgebruik nabij de Hollands brug:

In verband met de veiligheid is het motorgebruik nabij de Hollands brug aangepast, motorgebruik is toegestaan vanaf de lijn GM61-GM64 op het Gooimeer tot de lijn IJM1-IJM2 op het IJmeer vice-versa.

Platbodems zullen 10 minuten na de scherpe jachten starten (12:40) en hoeven in tegenstelling tot de scherpe jachten niet eerst een kruisrak van 0.3 nm te varen!

Wij zien jullie graag zondag!

De zeilcommissie.

Pampus

Zaterdag 11 november 20:00 uur: Een spetterend Eindejaarsfeest

Het seizoen 2017 is weer voorbij. Het seizoen wordt afgesloten met een feest, waarin ook even wordt teruggeblikt. De zeilkampioenen zetten we in het zonnetje, en we maken bekend welke toerboten de langste afstanden hebben afgelegd. En we gaan dansen, op de muziek van de band Paramounts. Noteer het feest in uw agenda, 11 november 20:00 staan de bubbels en de hapjes klaar. Voor wie er nog nooit is geweest: de toegang is gratis.

Meeste kilometers en meeste mijlen 2017 - stuur nu in (voor 9 november!)

Wie heeft er in het watersportseizoen 2017 de meeste kilometers aan één stuk gevaren met zijn of haar motorboot? En wie heeft er in het watersportseizoen 2017 de meeste mijlen gevaren met zijn of haar zeilboot? U dient aan te tonen dat u daadwerkelijk deze reis gemaakt heeft, dit kan door uw bijgehouden logboek of bonnetjes van de bezochte jachthavens.

Wilt u zo vriendelijk zijn deze bescheiden mij voor 9 november toe te sturen?

e-mailadres: bertjoosse@kpnmail.nl of even bellen 0653655199

Reglement meeste mijlen voor Zeilboten en meeste kilometers voor Motorboten.

De winnaar van de meeste mijlen gevaren met een zeilboot dient:
1e Lid te zijn van de watersportvereniging W.S.V. Almere Haven.
2e Het lid dient eigenaar van de zeilboot te zijn.
3e De zeilboot dient een ligplaats te hebben bij de W.S.V. Almere Haven.

De winnaar van de meest gevaren kilometers met een motorboot dient:
1e Lid te zijn van de watersportvereniging W.S.V. Almere Haven.
2e Het lid dient eigenaar van de motorboot te zijn.
3e De motorboot dient een ligplaats te hebben bij de W.S.V. Almere Haven.

endejaarsfeest2017lowestres

ALV op maandag 13 november 2017

Ter herinnering:

Inloop 19:30

Start 20:00

Heeft u vragen of wilt u meer informatie:

We horen die graag:

Over de haven: havenmeester@wsvalmerehaven.nl

Over de administratieadministratie@wsvalmerehaven.nl

Zie voor meer informatie, onze website: www.wsvalmerehaven.nl

Geplande evenmentenEvenementenkalender

Vraag