• Dit event is voorbij.

Gooimeer Cup 2019

mei 22 @ 08:00 - 17:00

Foto’s zullen worden gedeeld via Facebook en de zeilcommissies van Naarden en Huizen

De Gooimeer cup wordt gehouden met watersportverenigingen die zeilwedstrijden op het Gooimeer organiseren. Woensdag 22 mei 2018 strijden er vier verenigingen: AVOH, Gooierhaven, RZV Naarden en WSV Almere haven.

Deze avond wordt vaak meer dan 60 boten bezocht. Inschrijven voor de avondcompetitie van een van de deelnemende verenigingen is automatisch een inschrijving voor dit evenement. Deelname is niet verplicht maar wel een unieke ervaring om tussen vier verenigingen te strijden. video: klik hier

Inschrijven is niet nodig voor leden van R&ZV Naarden, AVOH, Gooierhaven & WSV Almere Haven.

Gooimeer Cup: Woensdag 22 mei

Wedstrijddocumenten:

Uitleg wedstrijd

19:20 is het eerste waarschuwingssignaal voor de eerste start. Er zullen drie starts zijn, afhankelijk van de aantal deelnemers.

• SW hoog – 101.5 of hoger onder J vlag
  • SW laag – 101.4 of lager onder T vlag
  • J80 – onder cijferwimpel 2

Deelnemerlijst / indeling

De baan kan bestaan uit Up Downwind (baan A) of Driehoek Lus (baan B). Dit zal via het Startschip duidelijk worden gecommuniceerd, plus hoeveel rondjes er moet worden gevaren.

Datum:
mei 22