In het weekend van 13 en 14 mei 2023 organiseren wij weer het Almere Haven Race Weekend. Deze wedstrijd voor Kwarttonners, ORC-4 en SW wordt gevaren op het Gooimeer bij WSV Almere Haven.

Dit evenement is open voor alle zeilers rondom het Gooimeer, dus we rekenen op deelname van zeilers van niet alleen onze WSV maar ook uit de verenigingen in Huizen, Naarden, Muiderberg, Durgerdam.

Op zaterdag en zondag worden er beide dagen vier wedstrijden gevaren. Na de race op zaterdag komen we rond 17.30 uur gezellig bij elkaar om de dag feestelijk af te sluiten. Deze tijd kan aangepast worden als de weersomstandigheden dit noodzakelijk maken. Na de laatste wedstrijd op zondag 14 mei wordt de felbegeerde Almere Haven Race Cup uitgereikt aan de trotse winnaar.

Zaterdagochtend is het wedstijdbureau open vanaf 08:30 tot 09:30 uur. Het wedstrijdbureau bevindt zich aan de terras zijde van het havenkantoor op de 1e verdieping.

Op zaterdag is er om 09:35 uur een briefing op het terras boven.

Bij de inschrijving kun je gelijk aangeven of je gebruik wilt maken van een ligplaats. Alle informatie over de wedstrijd vind je in de Notice of Race. Je kunt je gelijk inschrijven via onderstaande knop.

Wij hopen jullie allemaal te begroeten op 13 en 14 mei tijdens het Almere Haven Race Weekend!