UITGESTELD TOT 26 EN 27 JUNI

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni zal het druk worden op het Gooimeer!

Dat weekend wordt het Almere Haven Race Weekend georganiseerd.  Zeilers uit heel Nederland zijn welkom in de volgende rating groepen: Kwarttonners, FF-65, Pion, ORC-4 en SW.

Heb je zin in een mooie race? Schrijf je dan in, of kom kijken op 26 en 27 juni. Meer informatie over het reglement en het vaargebied vind je hier.  Mochten de coronamaatregelen verhinderen dat de race doorgaat, dan zullen wij de race verplaatsen.

Mochten de coronamaatregelen een aanpassing van de Notice of Race/ wedstrijdbepalingen vereisen dan zullen we deze aanpassingen toepassen en aan de inschrijvers communiceren. Uiteraard behoort afgelasten ook tot de mogelijkheden! Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Note: Bij het niet doorgaan van dit evenement doordat de Covid maatregelen het niet mogelijk maken zal een substantieel deel van het inschrijfgeld geretourneerd worden, zo ook indien de inschrijving aan de hand van de aanpassingen wordt teruggetrokken

Je kunt jouw boot en team hier inschrijven.

Deelname aan Almere Haven Race Weekend 2021 is open voor deelnemers uit heel Nederland. Het inschrijfgeld voor Niet Leden bedraagt €35,- voor het gehele weekeinde, leden van WSV Almere Haven betalen €15,-.  Mocht je ná 13 juni nog inschrijven, dan betaal je €15,– bovenop het standaard inschrijfgeld.

Er wordt gevaren in verschillende rating groepen, ORC (Triple nummer), SW, eenheidsklasse.

Voor deelnemers onder SW rating: Om de rating zo goed mogelijk te bepalen, vragen wij om alles volledig in te vullen. Mocht er iets veranderen aan de onderstaande rating bepalende onderdelen, dan kan dit voor de wedstrijd worden doorgeven.  Zoals in de algemene wedstrijdbepalingen opgenomen behoudt de wedstrijdleiding het recht een controle uit te oefenen op de rating factoren van de boot.

De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is bijgeschreven op rekening:

IBAN NL 90RABO0301491410 t.n.v. WSV Almere Haven ovv Almere Haven Race weekend, zeilnummer en klasse.

INFORMATIE OVER DE RACE << klik hier