NK FF65

..ook zo toe aan ‘FF uitwaaien’? :-)

Kom naar het Nederlands Kampioenschap FF65 in het weekend van 16 en 17 september, op het Gooimeer vanuit onze gezellige verenigingshaven te WSV Almere-Haven. Afhankelijk van het weer worden gedurende de zaterdag en zondag verschillende wedstrijden gevaren, waarna de winnaar de titel Nederlands Kampioen mag dragen. Uiteraard zijn deelnemers en geïnteresseerden van harte welkom de behaalde scores te vieren op het beschutte terras van 10 Beaufort, alwaar ook de prijs en prestigieuze titel zullen worden uitgereikt. Komt allen deze fanatieke waterratten aanmoedigen, waaronder onze ‘eigen’ Fianchetto en LeFF – en geniet van deze mooie sportieve eenheidsklasse!

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de klassenorganisatie van FF65, en WSV Almere-Haven.