Nieuwe leden zijn bij ons van harte welkom!!

De oudste watersportvereniging van Almere is in ledental de afgelopen ruim 30 jaar gegroeid tot 650. Door de gunstige ligging en faciliteiten is de WSV Almere Haven een gewilde plek om te vertoeven en een ligplaats te hebben zeil- of motorboot. Houdt er wel rekening meer dat Almere Haven aan het Gooimeer ligt en is 'ingeklemd' tussen de niet-beweegbare Hollandse Brug en Stichtse Brug. De doorvaarthoogte is afhankelijk van het waterpeil, ca. 12,5 meter.

Leden van de vereniging zijn personen die de zestienjarige leeftijd hebben bereikt en inwoner van Almere zijn.

Inschrijfformulieren kunt u krijgen op het havenkantoor of het hieronder bijgevoegde document printen en invullen. Deze dient tezamen met een recent uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) te worden ingediend. Afhankelijk van uw boottype en grootte zal dan, indien wenselijk, een ligplaats worden besproken. Houdt u er echter rekening mee dat er voor bepaalde ligplaatsen een wachtrij is.

Vraag op het havenkantoor voor een overzicht van de wachttijden voor een waterligplaats.