Inschrijfformulier Jeugdzeilen

Jeugdzeilen 2017

Al ruim 10 jaar organiseert een enthousiaste groep vrijwilligers vijf zondagen per seizoen jeugdzeilen. De zondagen zijn van 12.00 tot 16.30. We maken er een leuke watersportdag van. Afhankelijk van je leeftijd ga je varen in optimisten of een kielboot. Samen zorgen we ervoor dat het materiaal in orde is en weer netjes opgeruimd wordt en dat we een leuke dag hebben.  We sluiten het seizoen af met echte kampioenschappen, met bekers en leuke prijzen.

Iedereen die het leuk vindt om op het water en met zeilen bezig te zijn is welkom. Er zijn een paar spelregels, deze kunt u vinden onderaan deze web- pagina. Als u nog vragen heeft of u wilt u kind of kleinkind inschrijven dan kan dat via het volgende emailadres. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data jeugdzeilen 2017

• 24 september
  • 1 oktober

Regels jeugdzeilen

1. Deelnemers moeten in het bezit zijn van zwemdiploma A en B.
    Maximum leeftijd is 18 jaar.
  2. De deelnemer hoeft geen zeilervaring te hebben.
  3. Inschrijfgeld bedraagt € 30,= per jaar indien de deelnemer lid is van WSV Almere Haven (of een familielid) of anders € 60,=. Daar zit het jeugd-lidmaatschapsgeld bij in. Te voldoen op de eerste zeildag aan de penningmeester.
  4. Het dragen van een zwemvest (niet-opblaasbaar) is verplicht, ook voor de begeleiders. Voor de deelnemers zijn er maar enkele zwemvesten beschikbaar, dus neem indien mogelijk die van jezelf mee.
  5. Is een kind regenkleding en/of schoenen vergeten dan kan dit kind niet meedoen met de dag en zal naar huis worden gestuurd.
  6. Afmeldingen liefst zo snel mogelijk
  7. De zeiltijden zijn van 12.00 uur tot  16.00 uur, waarna er ook  nog opgeruimd moet worden. Dus verzamelen om 11.45 uur op het dakterras van het clubhuis op de jachthaven. Om 16.30 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.
  8. Het is verplicht om regenkleding en droge kleding bij je te hebben, ook al is het mooi weer. Verder is een handdoek handig en bij heel mooi weer zwemkleding. Droge kleding en handdoek worden achtergelaten op het havenkantoor.
  9. Het is verplicht om te allen tijde schoenen aan te hebben. Houd er rekening dat deze nat kunnen worden.
  10. De deelnemers moeten van tevoren gegeten hebben. Er is geen tijd om tussendoor te eten. Er is tijdens de zeiluren een pauze, waar voor drinken en een versnapering gezorgd wordt.
  11. Het gebruik van alcohol is verboden tijdens de zeiluren. Dit geldt ook voor de begeleiders.
  12. Mochten kinderen zich misdragen en/of niet luisteren naar de begeleiding, dan zullen de ouders gebeld worden om de kinderen op te halen.